Invitati de profesie


Constat cu surprindere in ultima vreme ca emisiunile tv au inceput sa recruteze „angajati” pentru postul de „invitat tv permanent”. Genul de vedeta, mai mult sau mai putin de carton ce astazi o zaresti aruncata din tren la Antena 1, maine o vezi servind o portie din munca de jos la PRO TV, in cadrul emisiunii „Serviti va rog”, sau poate cine stie spunand bancuri la Brancu in emisiune. Nu stiu daca e bine sau rau, pentru ei, dar pentru mine a devenit plictisitor. M-am plictisit, ma scuzati, de Dvs D-na Maria Carneci sa va aud injurand prin toate emisiunile tv. Sunt „simpatice injuraturile dvs, nimic de zis, sunt din popor, dar pe bune incep sa va invat repertoriu si asta nu e bine.
Gina Pistol nu stiu ce face in mod concret; stiu ca a pozat cand eram eu la pubertate in PLAYBOY, de atunci a mai prezentat cate ceva pe la tv, iar acum presteaza grav in calitate de invitat, atat de grav incat am inceput sa-i cunosc si familia ei de vedeta.
Andrei Duban– simpatic actor, nimic de reprosat, dar la fel: ori astia care fac lista cu invitati nu au imaginatie, ori vorba lu` Tata: sunt prea multe televiziuni/emisiuni cu vedete, pentru cate vedete avem noi.
Despre Nea Rica ce sa va spun; el e trecut pe lista cu invitati de rezerva, cand n-au pe cine il suna pe Nea Rica- el percuteaza la orice ora, e baiat simpatic.
Astept si alte vedete, dar nu de genu: blonda lu Bote, Blonda lu` IRI, ori alte blonde ce sunt atasate de nume pentru a-si castiga renume.
Bafta in drumul vostru si fie sa va fie privitul tv o placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *