Folie profesionala latimi mari pentru solarii ultrarezistente

Cu siguranta ca persoanele mature de astazi nu pot uita imaginea serelor de pe camp acoperite cu geamuri. Ele sclipeau in soare si atrageau toate privirile. Numai cand  cadea grindina cat oul de porumbel,  se observa cat de ineficient era acel sistem de acoperire.  In plus, un geam spart in momentul in care muncitorii se aflau in sera si acordau ingrijirea necesara plantelor inseamna perciol de accidentare.

In trecut, aerul din sere si din solarii era irespirabil. Personalul care lucra vara in acel loc avea de suferit. Se impunea hidratarea pe toata durata zilei si tot se alegea cu dureri mari de cap din cauza caldurii insuportabile, a mirosului de pesticide, a umezelii. Da, pe atunci nu existau plase de umbrire si lucratorii se alegeau cu insolatii dure.

Acum totul s-a modernizat de la aparitia produselor inovatoare, menite sa ofere protectie maxima plantelor si confort si siguranta celor care le ingrijesc.

Geamurile au disparut de mult si inlocuirea acestora cu folie profesionala latimi mari reprezinta cea mai buna alegere. În primul rand, folia este mult mai ieftina si mai usor de montat decat geamul. Echipele de muncitori care lucreaza cu materiale casante stiu foarte bine ca se pot inregistra pierderi de la descarcarea acestora din masini si transportul unde este nevoie de ele. Fiecare ciob reprezinta mai mult decat o pierdere, o amenintare de accidentare grava a celui aflat in raza sa de actiune.

In al doilea rand, foliile s-au specializat de la an la an devenind ultraperformante in prezent.

FOLIE SOLAR PROFESIONALA 180 MICRONI (LATIMI MARI) costa 22 de lei kilogramul, iar cele cinci straturi ale sale ii ofera rezistenta si durata mare de viata.

Este ideal pentru fermier sa stie ca folia nu necesita inlocuire de la un an la altul, fiindca nu se taie de soare. Elasticitatea sa si rezistenta iesita din comun o mentin in perfecta stare si cand grindina tine o ora si este de dimensiuni mari.

Aceasta folie rezista la razele ultraviolete ale soarelui, la vanturi puternice, la ploaie si bucati de gheata, dar asigura si plantelor un climat favorabil in solar sau in sera.

Si in Romania diferentele de temperatura zi-noapte sunt foarte mari si ar fi fatala florilor si legumelor, daca nu ar exista aceasta folie care sa mentina caldura acumulata in mijlocul zilei, dar nu caldura aceea care ofileste, ci temperaturi echilibrate, benefice.

Daca in cazul unei folii obisnuite, unele plante sunt favorizate, in timp ce altele primesc lumina la amiaza, folia prezentata mai sus asigura lumina tuturor plantelor, indiferent de ungherul in care se afla.

Cu folia prezentata mai sus nicio planta nu este defavorizata. Folia figureaza in topul celor mai comandate produse pentru proprietatile sale, dar si pentru garantia de 48 de luni. Patru ani vor rezista atat acoperisul solarului, cat si peretii acestuia, dar se poate ajunge usor la 5-7 ani.

In 5 ani un solar aflat pe productie si adminstrat eficient poate oferi 10 recolte bogate si la fiecare recolta se amortizeaza cheltuielile legate cu insamantarea si pregatirea terenului si se obtin si beneficii.

Din magazinul online Regalfermierul, un fermier poate cumpara tot ceea ce are nevoie pentru sera si solarul sau, pentru gradina si pentru recoltarea si pastrarea legumelor pana ce acestea sunt livrate pe piata sau pentru depozitarea vinului si a tuicii.

Din acest magazin se pot comanda si utilaje agricole care faciliteaza munca fermierului pentru ca mecanizarea ia amploare si in micile gospodarii taranesti, nu numai in cele mari.

Cine doreste un solar, dar se teme sa mearga sa cumpere toate materialele necesare sau sa angajeze o echipa care sa se ocupe de acest lucru, il poate comanda din acest magazin. Materialele care intra in componenta acestuia sunt de cea mai buna calitate, iar echipa realizeaza montajul perfect in cateva ore.

Este bine ca fermierul sa isi ia timp sa verifice atent toate produsele de pe site-ul magazinului pentru ca in acest fel va fi scutit de efort.

De pilda, cand are nevoie de seminte bune de fructe si legume, fermierul este tentat sa mearga la oras in magazinele de specialitate si in afara cheltuielilor legate de transport se pierde mult timp, fiindca primavara este coada la aceste magazine.

De ce sa se iroseasca timp si bani, din moment ce este mult mai avantajos ca produsele necesare sa fie puse in cosul electronic si in cel mai scurt timp sa fie livrate unde este nevoie de ele?

Nicaieri in alta parte foliile nu sunt puse langa utilaje, pesticidele langa seminte de calitate, ingrasamintele langa butoaie si cazi din plastic.

Reprezentantii magazinului sunt fermieri si ei, prin urmare aduc din strainatate tot ceea ce apare mai nou si mai eficient. Produsele sunt de calitate premium, fiind livrate cu certificate de originalitate.

Pe site-ul magazinului sunt disponibile generatoare de curent pe benzina sau pe motorina care sa furnizeze lumina plantelor si caldura, cand au nevoie de acesti factori ca sa creasca.

Sistemul de plata este accesibil tuturor cumparatorilor. Se accepta achitarea marfurilor prin: plata la livrare in numerar sau prin transfer bancar.

Pentru cei care au propria sursa de apa pentru irigatii, fantana adanca din care se asigura necesarul de apa, fiindca nu seaca niciodata, magazinul are in stoc si hidrofoare ieftine si de calitate excelenta.

Si utilajele sunt importante, fiindca datorita lor plantele primesc ingrijirea de care au nevoie in mod repetat.

De trufandalele care apar pe piata in perioadele de post, de bunatatile acelea parfumate si sanatoase se leaga numele acestui magazin pe site-ul caruia intra toti romanii care lucreaza cu drag in agricultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *