(P)Firma de contabilitate care emite prompt factura prin e-mail

Am plecat cu masina incarcata cu ladite pline de caise coapte de calitate premium de la ferma tarziu. Se facuse intuneric si totusi acolo se lucra. Sunt multe domenii de activitate in care se lucreaza continuu la trei schimburi sau zi-lumina. Imi povestea cineva care avea o patiserie, cum se trezea la ora 2 sa pregateasca aluatul ca la ora 4-5 sa dea drumul la vanzare. Fiindca avea multi clienti care luau din mers covrigi calzi cu iaurt, pateuri cu branza sau minipizza inainte de a ajunge la serviciu.

Caisele acelea mari, dulci, parfumate si zemoase erau asteptate de gospodine la supermarket sa isi faca gem sau compot din ele.

Sa fi fost ora 17, cand am intrebat de unde putem sa luam factura. Ne-am ingrijorat putin, stiind ca la birouri nu mai este nimeni la ora aceea, dar ne gandeam ca tot proprietarul, care era in depozit la ora aceea emite si factura. Nu mica ne-a fost mirarea, cand ni s-au cerut date de contact (tableta masinii era in cabina) si am fost asigurati ca in 6-10 minute vom primi factura prin e-mail, fara sa asteptam. Practic puteam pleca de la ferma, iar factura ne prindea din urma.

Nu ne-am putut abtine sa nu cerem explicatii si sa laudam contabilul, care lucreaza de acasa si emite facturi si de acasa.

-Pentru noi, servicii contabilitate sunt asigurate de firma Realcont.ro sau cu alte cuvinte nu exista department de contabilitate in corpul nostru de birouri, fiindca firma prezentata mai sus, cu 14 ani vechime, tine evidentele contabile cu profesionalism de la distanta.

Ne-a povestit cu detalii cat de simplu este sa nu asiguri computer, birou, consumabile si sa ai cei mai buni contabili din Romania. Sa dai un telefon si sa scrii un mail si sa primesti in format electronic actele si evidentele de care ai nevoie. Sa nu ai grija contabililor, ci doar sa achiti o suma si sa fii cu evidentele la zi, adica sa stii cu precizie cat ai in cont, in orice moment doresti!

Ultimele informatii despre firma in cauza ne-au umplut de respect si ne-au facut sa ne gandim serios cat de avantajoasa este inlocuirea departamentului de contabilitate cu firma care are 14 ani de experinta pe piata furnizorilor de servicii de profil din Romania:

In cazul in care ar fi gresit ceva (clientii spun ca nu s-a intamplat niciodata pana acum) evidentele contabile fiind asigurate, firma ar fi primit despagubiri, deci angajatorul nu ramane in paguba din cauza erorilor contabile
La semnarea unui contracti pe un an cu Realcont.ro se primeste un bonus de 3 luni de prestari servicii de contabilitate gratuite.
Conform asigurarii ca factura va fi trimisa prin mail la cateva minute, nu am iesit din sat fara sa o avem in format electronic. Era o factura completa care ne asigura transportul legal al fructelor acolo unde erau asteptate.

Realcont.ro inlocuieste munca unui intreg department (de la 3 angajatii in plus) cu cheltuielile aferente, fara sa aiba nevoie de un birou dotat cu tot ceea ce este necesar desfasurarii activitatii de contabilitate. Foto sursa: kaftcpa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *