Fericirea mea………..dar a ta?

Ce inseamna pentru tine sa fii fericit ? O intrebare simpla. Raspunsurile cele mai complicate sunt la intrebarile simple. Aparent simple, dar de profunzime. La aceste intrebari ai tendinta impulsiv-violenta de a raspunde imediat.
-Sa am bani, ar spune unele persoane.
-Sa fiu sanatos, ar zice altii. In timp ce unii dintre noi mai sentimentali am spune :
-Sa fiu iubit sau
-Sa creez, sa fiu apreciat.
Toate aceste posibile raspunsuri vizavi de una dintre cele mai clasice intrebari filosofice sunt in legatura directa cu personalitatea celui ce raspunde. Dar aceasta intrebare, in ciuda banalitatii ei este importanta, pentru fiecare individ. Pentru ca de raspunsul pe care-l descoperim in noi, poate depinde evolutia noastra ulterioara.
A cunoaste ce te face fericit. Ce-ti doresti de la viata inseamnaa ca ai un scop pe care-l urmaresti, astfel iti poti fixa termeni pentru fiecare etapa ce trebuie sa o parcurgi, pentru gasirea fericirii tale. Iar fericirea inseamna pentru fiecare dintre noi alceva.
Apreciez oamenii care au curajul sa viseze si sa se rupa de banalul cotidian. Eu imi doresc independenta, libertate(care vine din interior, in primul rand) echilibru financiar, social dar si personal. Tu ce-ti doresti? Ai curajul sa te gandesti la cele mai “nebune” vise care te pot face fericit? Dar mai ales ai curajul sa-ti fixezi termeni de realizare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *