Fata cu rochie de vara in plina iarna (p)

A cazut prima ninsoare si e cod rosu in tot judetul. Ne grabim catre case, deja scolile s-au inchis, iar profesorii si elevii sunt fericiti. Oamenii care pleaca de-acasa o fac pe raspunderea lor. Dezbatem aprins subiectul, cand in fata Sanatoriului TBC o vedem pe ea, fata bolnava si firava in rochie de vara, desi afara Crivatul urla turbat. Are geaca groasa, dar rochia este din voal transparent pe care il flutura vantul in toate partile.

Greseala stilistica? Pur si simplu nu are rochii de iarna  din cauza asta s-o fi imbolnavit. Sta in strada sa opreasca o masina sa o duca la oras, dar cine ar lua o bolnava de tuberculoza in rochie de vara???

Poate ca si-ar dori posete, dar sunt mai ieftine si mai la indemana plasele din plastic sau cele din material textile de la supermarketuri…

Ajung acasa si gandul la fata bolnava si imbracata subtire nu-mi da pace. Caut rochii de iarna si gasesc in magazin o multime. Rochiile stau aici asteptand cumparatori, iar ea sta in drum tremurand in rochia de voal…Nu e drept deloc, nu e drept!

V543-182 rochia casual groasa cu model torsade si maneci lungi i-ar fi venit perfect pe trupul delicat. E un model frumos, elegant, de sezon pe care l-ar purta cu drag orice femeie. In culorile  gri deschis, gri inchis si maro, ar face iarna mai suportabila, chiar si in zilele cu cod rosu sau portocaliu. Aceasta piesa feminina potrivita sezonului hibernal costa 81,75 de lei. Mai putin de 100 de lei face diferenta dintre o femeie bine imbracata si una care este silita sa lase sa se creada ca nu are stil!!!

La rochia tricotata gri se poate asorta geanta de mana gri cu mini poseta inclusa, care costa 159 de lei.

Rochiile de iarna sunt foarte frumoase si ma simt vinovata in timp ce imi comand doua-trei. Poate intr-o zi ma voi duce la sanatoriu sa o caut pe fata ce poarta rochie de voal, cand zapada-i cat casa.

Cu siguranta ca daca ar fi avut o rochie mai groasa, nu ar fi stat sa-i inghete picioarele prin voal!

Foto: nafdress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *