Europa la lecţia de istorie: român nu înseamnă ţigan

R.N.S sau Romanian National Security doreste sa ii iinvete cu orice pret, chiar si cu pretul libertatii lor pe jurnalistii europeni faptul ca romani nu trebuie confundatii cu tigani. Altfel spus cetatenii romani de etnie rroma nu trebuie confundati cu cetatenii români de etnie română, ce reprezinta majoritatea populatiei. Cetatenii rromi sunt doar o simpla minoritate ce traieste in romania( la fel ca si ungurii, machidonii, etc) numai ca acestia s-au facut foarte vizibili in Europa prin gesturile antisociale ce le realizeaza in mare lor majoritate intr-un mod constant.
Astfel dupa ce in urma cu mai putin de saptamana RNS SPARGEA site-ul Telgraph
pentru a le explica englezilor difernta dintre romani si tigani(pentru ca acesta este termenul corect dpdv etimologic) acum aceeasi grupare doreste sa le predea francezilor lectia de istorie prin publicarea unui mesaj asemanator pe site-ul Le Monde.

„Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest, sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Ţiganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiti despre compatrioţii nostri nu mai folosiţi expresiile “Ţigani Români”. Noi v-am respectat Franta, voi ne veţi respecta ROMÂNIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *