Discutii simple „La benzinarie” – De ce il plac oamenii pe Smiley

smiley-acasa-videoclipEram in aceasta dimineata la benzinarie, in boxe se auzea piesa lui Smiley la Radio Pro FM, „Acasa”, iar vanzatoarea o fredona „de zor”. Doamna, o femeie la  45-50 de ani imi spune:

„Imi place piesa, e de suflet, de fapt in place de Smiley, e un baiat talentat. Imi place si de Velea, au muncit mult baietii astia sa ajunga aici. Velea trece mai mereu pe la noi pe la benzinarie. Muzica lor e facuta cu multa pasiune si bucurie. De cate ori am ascultat piesa la radio am invatat-o deja”.

Femeia m-a surprins cu cateva chestii:

1. Chiar daca nu facea parte din targetul lui Smiley ii asculta cu placere muzica.

2. Chiar daca nu a avut – probabil – nicio data legatura cu muzica intelege cat de greu le-a fost si cat de mult au muncit „ca sa ajunga aici”.

3. Sunt unii oameni „simpli”, care inteleg anumite fenomene mai mult decat ne-am imagina sau isi imagineaza cei vizati. De aici trag concluzia ca depinde de noi cat de deschisi suntem sa invatam lucruri noi, sa le intelegem si sa le aplicam intr-un final. Tot din aceeasi categorie, l-am vazut zilele trecute le Teo Show pe un domn foarte in varsta care facea opinci si avea o cultura magnifica pentru „look-ul si ocupatia dansului” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *