De ce inseala barbatii ? De ce plange Ana

Da-I play si citeste

Adda a lansat recent o piesa sensibila, frumoasa si complexa; Nu plange Ana. Piesa este inspirata de o doina romaneasca.
Profunzimea mesajului si frumusetea modului in care a fost transmis m-a facut sa ma gandesc la motivele pentru care “Ana” ajunge sa planga in realitate si el sa o insele. Ea sa faca tocanita si el sa ii duca flori amantei, caci despre asta este piesa, nu?

De ce  inseala barbatii
De ce inseala barbatii

De ce inseala barbatii ?

E doar o parere, nu interpretati cele spuse de mine ca un adevar universal / absolut. E doar o perspectiva.
Eu cred ca el “fuge” acolo unde este dorit in calitate de barbat, nu de sot, nu de tata, nu de muncitor pentru familie. Fugea la ea pentru ca acasa pasiunea a disparut, pentru ca dorintele sale sexuale raman fara ecou pentru “Ana” – sotia sa.

Sotie multe prea obosita de viata cotidiana, de griji, de probleme, de copii, de mancare, de rate.
In toata aceasta agitatie cotidiana uneori dispare / se stinge pas cu pas pasiunea si apare monotonia intre cei doi. De aici incepe sa se franga iubirea, sinceritatea si respectul. De la sex. Asta pentru ca nu trebuie sa uitam ca la baza formarii unui cuplu sta chiar sexul, atractia sexuala, dorinta, pasiunea si cat de mult il placi pe partenerul tau.
Unde greseste el ?
Nu ii mai acorda importanta, uita sa o complimenteze, sa o trateze ca femeie… cu iubire si pasiune. Mai mult decat atat din monotonie apare pentru el si plafonarea in pat, nu mai exista “scantei”, nu mai exista nou, nu mai exista “viata”. Din aceste motive alege sa mearga acolo unde este “viata “ in cuplu.
Unde greseste ea ?
Uita ca este femeie. Uita sa il atraga, sa puna paie pe foc…sa intretina focul iubirii. O relatie este intr-un fel sau altul o lupta..o lupta cu tine insuti sa iti fie bine. Nu uita sa fi frumoasa…sa te ingrijesti, sa fi atractiva pentru badea al tau. Toate astea il vor determina si pe el sa faca la fel.
Si daca spui ca toate astea sunt abureli…
Eu mai cred ca unele cupluri nu sunt compatibile in pat..nu sunt pe aceeasi lungime de unda, nu vibreaza la fel. Sau altfel spus isi dau seama pe parcurs ca dorintele unuia dintre ei reprezinta un non sens pentru partener.

Am mai scris despre acest subiect si aici 

Foto: blog.divahair.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *