Cum cuceresti prin dans ?

Sunt atât de mulţi oameni care ştiu care este adevărata putere a dansului. Care ştiu că el poate aduce fericirea în viaţă şi în inimile lor, care ştiu că dansul poate fi factorul x din viaţa lor, acel ceva care poate topi orice inimă de gheaţă şi a o aduce mai aproape de fericirea lumii în care trăim.

Cum cuceresti prin dans ? cursuri de dans

Se spune ca dansul este o modalitate de a te apropia de un posibil partener incredibila…incredibil de frumoasa si care transmite mesajele tale din minte si suflet prin miscari. Dar, ca sa poti transmite aceste mesaje trebuie sa ai ceva cunostinte legate de dans. Limbajul trupului prin dans spune multe, fapt pe care l-am observat cel mai bine intr-un club de latino din centrul Captalei, acolo unde acest limbaj transmite emotie, leaga prietenii si formeaza cupluri; Oameni care nua au curajul sa abordeze un posibil partener in al mod, acolo indraznesc si parafrazand un slogan: Curajosi inving 😉

Dar cum există şi o lege care spune că nu toţi trebuie să avem parte de aceleaşi beneficii, unii dintre noi s-au născut cu două picioare stângi, aceştia sunt un dezastru pe ringul de dans şi nu îi poţi determina nici cum să îi faci să danseze în mijlocul mulţimii. Pentru ei, dar şi pentru a cei oameni care vor să ducă dânsul la nivel de artă s-au inventat cursurile de dans. Nişte antrenori de dans care îşi pun la încercare răbdarea lor pentru a învăţa o persoană cu două picioare stângi să danseze şi să o facă într-un mod care să îi uimească pe toţi din jurul lui. Pentru mai multe informaţii despre lecţiile de dans dati click aici

Nu e uşor să dansezi, dacă ar fi aşa toată lume ar dansa şi s-ar bucura de ritmurile muzicii. Dar nu este şi unii trebuie să exerseze mai mult ca alţii, să muncească mai mult şi să îşi dea silinţa ca sa reuşească. Dar nu e nici atât de greu, nu e pentru cei care au ritmul muzicii în sânge şi care execută mişcările ca un adevărat maestru al dansului. Şi ce poate fi mai frumos decât să priveşti o pereche, formată din doi dansatori executând mişcări perfecte, trădând emoţii şi risipind orice urmă de teamă sau nepricepere. Ei bine, pe aceştia i-ai putea privi ore în şir şi nu te-ai plictisi ba mai mult ţi-ai dori să fii tu în locul unuia şi să poţi executa şi tu acele mişcări la fel ca inculpatul.

Cursuri de dans

Dar acum poţi, cu câteva cursuri de dans poţi executa şi tu acele mişcări aproape perfect, poţi pluti şi tu pe ringul de dans i îi poţi impresiona pe cei din jurul tău. Poţi fi şi tu un maestru al dansului şi cu ajutorul mişcărilor tale executate aproape perfect vrei reuşi să dezgheţi orice inimă de gheaţă din jurul tău. Poate o/îl vei cuceri şi pe alesul/aleasa ta şi îl/o vei face să te iubească şi mai mult.

Pentru mai multe detalii despre cursurile de dans şi avantajele pe care le oferă urmărea unuia şi studierea cursuri de dans. Şi astfel te vei putea transforma dintr-un neîndemânatic într-un profesionist pe ringul de dans.

Şi tu poţi dansa, nu este nevoie să priveşti ringul de dans de pe canapea, nu mai trebuie să oii priveşti cu ura pe cei sare se distrează dansând, cu câteva lecţii de dans te vei putea alătura şi tu lor. Şi cine ştie te vei putea transforma în sufletul petrecerii cât ai zice dans. Totul este posibil dacă tu crezi în asta şi dacă îţi doreşti să faci asta cu toată inima ta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *