Dans şi emoţii

Nunta este un eveniment important in viata unui cuplu, astfel ca viitoarea mireasa isi doreste ca totul sa iasa pefect. Ma refer la „ea” pentru ca stiu cat de important este acest lucru pentru ele.

Dansul mirilor

Ştiu că îţi doreşti un dans al mirilor perfect, unul din care magia să nu lipsească. Dar ştii şi că îţi va fi greu să faci asta singură, ştii că ai nevoie de ajutor din partea profesioniştilor. Poate că tu ştii ce îţi doreşti şi mai ştii şi cum să obţii cele mai bune rezultate, dar mai ştii că el are două picioare strângi şi va fi o adevărată surpriză pentru tine dacă el va reuşi să rămână în picioare pe toată durata dansului.

Ştiai asta de când l-ai cunoscut, ştiai că nu poate dansa, dar ai trecut cu vederea şi ai spus că toate se vor rezolva… până acum. Şi ce e def făcut? Căci până la urmă nu poţi dansa singura dansul mirilor şi nici nu îl poţi înlocui… căci astfel nu s-ar mai numi dansul mirilor.

Dar timpul nu este pierdut, puteţi să vă înscrieţi la câteva cursuri de dans nuntă.
La ce te vor ajuta aceste cursuri de dans?

Ei bine, te vor ajuta pe tine să dezvolţi o coregrafie pentru dânsul mirilor. Mai mult decât atât el va căpăta mai multă încredere şi va reuşi să se simtă mult mai bine pe ringul de dans. Vezi tu problema oamenilor care nu ştiu să danseze este frică, le e frică de ceea ce vor crede cei ce îi privesc şi astfel îşi blochează mişcările corpului. E important ca ei să se simtă relaxaţi şi să înceapă încet, încet să aibă încredere în ei.cursuri dans nunta
Am cunoscut multe persoane care acasă dansau şi nu aveau nici o problemă, dar când erau în public nu putea să se mişte deloc. Eu aş cataloga acest fapt ca fiind un fel de trac, aşa cum unii au trac de scenă sau microfoane, alţii au trac de dans.

Dar unii pur şi simplu nu pot dansa… dar acest lucru poate fi îndreptat cu ajutorul unor cursuri de dans, dacă vrei să afli mai multe detalii despre cursuri dans nuntă sau orice alt timp de cursuri vezi website.
Nu uita că dacă vrei ca el să înveţe cât mai repede mişcările de dans trebuie să fii lângă el şi să îl susţii mereu.

Chiar dacă el nu va executa perfect mişcările, prin simplu fapt că tu eşti acolo lângă el şi îi arăţi că îl susţii îi dai încredere şi el se va mobiliza mai uşor şi va reuşi să execute mişcările mai bine. De asemenea ai grijă ce piesă alegi, ea nu trebuie să fie una greoaie, care să necesite mişcări extrem de complicate căci el nu va reuşi să le prindă repede şi îl vei descuraja. Începe cu melodii simple, cu paşi simpli şi uşor de executat… asta nu înseamnă că va trebui să optezi mereu pentru astfel de piese, nu.

Fă acest lucru doar până când el se va simţi în stare să meargă mai departe şi să treacă la următorul nivel şi să înceapă să îşi dorească melodii mai grele şi mişcări mai complicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *