Cum sa devii bogat; Este atat de simplu

Cum sa devii bogat…Cum sa devii bogat

Bogatia este un concept ce „suporta‘ multe valente si interpretari. Cu toate ca atunci cand incercam sa raspundem la intrebarea: Cum sa devii bogat, ne referim la bogatia materiala, la casa, masini si un nivel de trai „satisfacator”. In esenta oamenii incearca sa raspunda la intrebarea cum sa devii bogat pentru a-si creste „calitatea vietii”.

Te fac banii fericit ?

Fara o dezvoltare emotionala si spirituala superioara, atingerea bogatiei materiale nu va inseamna obligatoriu si cresterea calitatii vietii, fericirea sau implinirea. De aceea este important sa ne raspundem la urmatoarea intrebare: „Vrem sa fim mai impacati in viata noastra sau vrem sa devenim bogati ( in bani ) ? Daca raspunsul este primul atunci nu cauta sa devii bogat ( material), ci cauta lucrurile care te fac fericit. Fie ca ne place sau nu sa recunoastem de cele mai multe ori vorbim despre noi in textele noastre…eu aici vorbesc in primul rand despre mine. Cele mai frumoase amintiri si trairi nu au fost legate de banii si cadouri, ci de simple trairi.

Cum sa devii bogat

Investeste timp in educatia ta

Invata continuu

invoveaza si dedica-ti foarte muuult timp „scopului tau”

Munceste din greu, insa nu uita sa te odihnesti si sa faci ceea ce iti place

Daruite

Calatoreste

Investeste-ti banii

Ai curajul si risca moderat

Nu spune „Nu” inainte de a te apuca de treaba

 

De ce vor oamenii sa devina bogati ?

De multe ori bogatia este asociata cu fericirea si cu un nivel ridicat in ceea ce priveste calitatea vietii. Nu spun ca nu este asa- uneori- insa sunt foarte multi oameni extrem de bogati ( in bani ) nu sunt neaparat fericiti.

Ce este saracia ?

De unde a plecat idee acestui articol, cum sa devii bogat ? De la o vorba imprumutata de peste mari si tari care „spune” asa : Sărac este el care are nevoie de mult, nu cel care are puţin „.

Foto: aboluowang.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *