Dupa ce criterii aleg o imprimanta de etichete

Tot mai des in tot felul de industrii vedem ca e nevoie de servicii de imprimante etichete. Acestea sunt realizabile cu ajutorul unor dispozitive speciale care poarta denumirea de imprimante pentru etichete.

In Romania nu sunt foarte multe magazine care comercializeaza astfel de produse, insa, exista un magazin online, IT Depot, de la care poti cumpara cu incredere imprimante de etichete. La acest magazin online apeleaza persoanele care au nevoie de un cititor cod bare  performant, de o imprimanta de calitate, de terminale mobile sau de alte astfel de echipamente necesare pentru mediul afacerilor.

Astazi insa vreau sa va vorbesc putin despre imprimantele de etichete. Acestea pot fi achizitionate cu usurinta online, insa, trebuie sa stii exact ce vrei, daca iti doresti sa faci o achizitie cat mai buna.

Sunt o serie de criterii care conteaza in alegerea unui astfel de produs:

  • Multi sunt de parere ca nu ar conta, insa un producator renumit fabrica imprimante de etichete de calitate. Asadar, daca vrei calitate cumpara de la un producator renumit.
  • Bineinteles ca pretul conteaza. Trebuie sa iti aloci un anumit buget si sa incerci sa te incadrezi in el. Insa, alege un buget realist. O imprimanta la 300 lei nu va fi niciodata la fel de performanta ca una la 600 lei. Doar daca ai prins o super-reducere.
  • Temperatura de operare. Acest aspect conteaza foarte mult. Alegerea o faci in functie de mediul in care vrei sa folosesti imprimanta. La ITdepot.ro vei gasi imprimante care functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20 si 50 grade Celsius.
  • Conectivitatea este extrem de importanta, iar imprimantele sunt foarte diferite in functie de acest criteriu. Astfel putem avea imprimanta cu conectivitate: Bluetooth, BTLE, Ethernet, NFC, Parallel, RFID, RS232, USB, USBHost sau WiFi. La ITdepot gasesti tot ce vrei, tot ce ai nevoie.
  • Ar trebui sa conteze pentru tine claritatea etichetelor, fapt pentru care trebuie sa alegi o rezolutie cat mai buna.

Foto: 123RF.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *