refinantare,ing, credite

Casa visurilor devine realitate cu ING

credite casa
credite casa

Fiecare om are visuri si aspiratii in viata, fie ca vorbim despre cariera, familie sau achizitionarea de bunuri materiale care sa ii sporeasca nivelul de confort.

Daca pentru cariera ai nevoie de multa munca si pricepere, iar pentru familie de un gram de noroc, nu putem spune acelasi lucru atunci cand vine vorba de achizitionarea bunurilor materiale, deoarece acestea sunt strict legate de bugetul pe care il ai si care de multe ori este prea mic pentru implinirea dorintelor tale.

Atunci cand discutam de bunuri materiale si de confort, una dintre cele mai importante achizitii este casa.

In ultima perioada, desi piata imobiliara a suferit modificari, pretul achizitionarii unei case ramane inca mare pentru multi cumparatori, care prefera sa opteze pentru creditele ipotecare pentru a-si indeplini visul.

Daca si tu visezi la o casa noua, sau vrei sa aduci imbunatatiri celei pe care o ai deja, ING iti vine in ajutor cu noul ING Credit pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara in lei.

Poti imprumuta maximum 85% din valoarea imobilului ipotecat, in limita a 900.000 de lei, pe o perioada intre 3 si 35 de ani, cu o dobanda de 4,66% pe an daca inchei si o asigurare de viata de grup, sau 5,66% pe an, fara incheierea acestei asigurari.

Pentru a putea aplica la acest credit, trebuie sa fii cetatean roman cu rezidenta in Romania, cu varsta minima de 18 de ani si varsta maxima la terminarea contractului de credit de 65 de ani la barbati, 63 de ani la femei, 55 de ani la navigatori si sa ai minim 1 an vechime in campul muncii si minim 6 luni vechime la ultimul angajator, fara intreruperi mai mari de 30 de zile in ultimul an.

Poti aplica impreuna cu o alta persoana pentru credit. Co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate ca si solicitantul creditului: varsta, vechime in munca, vechime la actualul angajator, tip de venit. Venitul lunar net minim pe aplicatie este de 1500 de lei (fiecare din aplicanti sa aiba un venit minim de 750 lei).

Creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING poate fi aprobat financiar pe loc, fara adeverinta de salariu sau cupon de pensie (cu exceptia acelor situatii ce pot aparea independent de vointa bancii), daca venitul tau este raportat la ANAF. In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF,  va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.

ING iti ofera de asemenea posibilitatea sa refinantezi creditul sau creditele ipotecare in lei sau euro pe care le detii deja.

Avantajele refinantarii cu ING sunt multiple:

  • Poti obtine o rata lunara mai mica pentru ca la ING poti gasi o dobanda mai avantajoasa decat cea pe care o ai in prezent la alta banca
  • iti poti extinde perioada de creditare pana la maximum 35 ani
  • poti obtine bani in plus, adica sa iti refinantezi creditele existente si iti iei o suma suplimentara pentru investitii imobiliare, cu o perioada de creditare pana la maximum 35 ani.

Vrei sa vezi daca ti se potriveste una alt fel de credit? Testeaza creditele online de la ING!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *