Copiii se dezvolta mai bine citind

In ziua de azi, multi parinti au tendinta de a-si lasa copiii in fata televizorului sau a calculatorului, impingandu-i astfel spre un mod de viata extrem de nesanatos din toate punctele de vedere. In primul rand, un copil care nu face decat sa se uite la desene animate sau sa joace jocuri, va dezvolta in timp foarte multe probleme de sanatate. Mai mult, unii dintre ei pot sa ajunga sa aiba adevarate probleme cu greutatea, devenind supraponderali.

In al doilea rand, este vorba si despre dezvoltarea intelectului. Un copil trebuie sa isi dezvolte imaginatia, limbajul si emotivitatea. Astfel de lucruri nu se vor face prin intermediul televizorului. Parintii trebuie sa stie ca doar activitatile sanatoase vor putea ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Una dintre aceste activitati este cititul. Pe piata, inclusiv pe cea din Romania, exista foarte multe librarii de unde parintii pot procura carti pentru copii. Una dintre aceste librarii este Univers Enciclopedic. De fapt, este o librarie online, de unde se pot comanda foarte multe carti copii, avand titluri cunoscute sau mai putin cunoscute.

Cei mici pot sa citeasca carti copii cu povesti fantastice sau cu povesti inspirate din lumea inconjuratoare. Cu ajutorul povestilor sau cartilor de cultura generala, copiii se vor dezvolta pe toate planurile si, in special, pe plan intelectual. Vor invata sa viseze, sa isi imagineze, sa deosebeasca lucrurile bune de cele rele.

 Cartile disponibile pe site-ul universenciclopedic.ro le vor fi copiilor chiar si repere morale in relatia cu parintii, familia sau prietenii. Doar citind, vor intelege care sunt valorile si trasaturile caracterelor puternice si potrivite pentru a fi adevarati cetateni ai acestei planete. Cartile de pe site sunt sortate pe categorii de varste, asa ca, daca doriti sa ii cumparati celui mic o poveste sau o mica enciclopedie si nu stiti daca este potrivita, trebuie doar sa aplicati filtrul respectiv si va vor fi oferite toate titlurile corespunzatoare. Preturile cartilor sunt mai mult decat acceptabile, existand, adesea, reduceri mai mult decat substantiale ce faciliteaza achizitia titlurilor dorite.

Nu ezitati sa le cumparati carti cu diverse subiecte micutilor. Doar asa va veti asigura ca cei mici vor avea parte de o educatie si o dezvoltare corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *