Cele mai nasoale job-uri

Controlor de bilete:
In fiecare zi trebuie sa te certi cu tot felul de nebuni care nu-si cumpara bilet- Dar daca esti de felul tau un tip scandalagiu, care-ti place sa tipi, sa te certi, sa te bati….. s-ar putea sa-ti placa. Mai ales cand prinzi gustul şpăgii 
Cunosc câteva persoane care le-aş recomanda cu toată căldura pentru o astfel de functie.

Paparazo
Cat de pierde vara trebuie sa fi in viata asta incât sa nu ai nimic alceva mai bun de facut decât sa stai in boscheti si sa ii fotografiezi/filmezi pe niste unii in timp ce isi care sacosele de la piata ?
Poliţist
Te injura toataaaaaa lumea. Sefii ca esti prost si nu dai amenzi, nevasta ca nu iei mai multa spaga ca sa umpli caruciorul la supermarket, soferii ca le dai prea multe amenzi.
Toti te injura…numai tu suferi ca un caine in frig la minus 20 de grade.

Liftier(a)
Nu stiu cati practicanti mai sunt ai acestei meseri, dar personal mi se pare îngrozitor sa te „plimbi” cu liftul cât e ziulica de lunga. As ameti, as innebuni….o meserie inutila . Fiecare are are doua maini si indifernt ce ar face tot gaseste un deget liber sa apese pe buton.

Macaragiu
Sa stai toata ziua intr-o cabina şi sa ai pe cab responsabilitatea de a nu le „arunca” altora ceva in cap…..pentru ultima data, mi se pare o responsabilitate imensa.

Gunoier-
Tehnician de salubritate publica(gen EugeN)
Sa aduni toata ziua gunoaie dupa toti cei ce nu pot sa arunce gunoaile in cos sau sa ridici cosurile….naspa

Desfundari canale
Toata ziulica sa stai in miros…naspa

Alpinist utilitar
Ooooooo la inaltime….nebunie mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *