Cele mai intalnite fantezii

fantezii sexualeAm citit recent un studiu al cercetatorilor din Mare Britanie ce sunt, se pare, cei mai activi din intreaga lume.

Acestia au ajuns la concluzia ca cele mai intalnite fantezii sunt:

Sexul cu doua partenere

(In cazul barbatilor cu o viata sexuala mai putin aciva. Daca un astfel de barbat ajunge sa-si implineasca fantezia acesta capata incredere in sine)
A privi partenera intretinand relatii sexuale cu o alta femeie (Barbatii cu o viata sexuala  activa)

Cele mai nebune fantezi: unul dintre cei intervievati de a-si petrece viata intr-o continua imbratisare din care sa nu fie nevoit sa se desprinda niciodata si sa poata simti astfel corpul dezgolit al partenerei lipit de al sau pana la finalul vietii. Un altul a vorbit despre fantezia sa de a-si „poseda” soacra pe bancile Camerei Lorzilor din Londra.

De cele mai multe ori, implinirea fanteziilor este impiedicata de 2 factori: morala sociala si un puternic sentiment de vina. O fantezie nemanifestata poate fi o importanta sursa a tulburarilor psihice. Daca o persoana isi refuza fanteziile chiar si fata de el insusi, poate ajunge in situatia in care fantezia sa devine autonoma si incepe sa aiba o foarte mare influenta asupra individului. Refuzul fanteziei („eu nu sunt asa”, „aceasta fantezie nu imi apartine”) este, de obicei, cauzat de un puternic sentiment de vinovatie fata de partener sau de un conflict al continutului fanteziei cu morala societatii in care individul respectiv s-a dezvoltat.

Nu-mi ramane decat sa va spun: La treabaaaaaaaaaa (dar cu masura ) :))

sursa: www.sfatulmedicului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *