Cele mai bune zone unde să îți cumperi apartamentul în București

Piața imobiliară din București este într-o continua dezvoltare. Ceea ce părea în tendințe în urmă cu 10 ani, de exemplu, este înlocuit cu altceva în zilele noastre. De aceea, achiziția unui apartament nu este numai o necesitate, dar și o adevărată investiție. Mai ales dacă optezi să îți faci alegerea în acele zone bune, după cum sunt ele numite. Dar, indiferent care este motivul pentru care cauți apartamente de vanzare Bucuresti, ar trebui ca înainte de toate să citești rândurile următoare.

Oportunitatea de a investi

Dacă îți dorești să achiziționezi un apartament în București cu scopul de a investi în piața imobiliară, trebuie să te gândești foarte serios la asta. Da, este ușor de zis: voi avea chiriași așa că voi ieși în avantaj cu asta. De fapt, trebuie să fii foarte atent la aceștia, deoarece riști să ai parte de ceva surprize neplăcute. În fine, nu despre asta voiam să îți vorbim, ci mai mult despre zona în care să se afle apartamentul. Pentru o investiție bună, centrul Capitalei este perfectă, pornind de la Piața Unirii, Victoriei și ajungând chiar și în cartierul Cotroceni. Am ales această ultimă destinație deoarece aici se află Universitatea de Medicină, unde sunt destul de mulți studenți aflați în căutarea unei cazări aproape de facultate.

Un apartament pentru familia ta

Dacă nu te-ai gândit deloc la posibilitatea de a achiziționa un apartament cu scopul de a-l închiria, ci doar pentru a locui în el, alături de cei dragi, atunci tu știi cel mai bine care sunt cerințele tale. De regulă, cele mai întâlnite se referă la spațiu, distanța față de școală/serviciu/centre comerciale, existența unui parc în zonă și, de ce nu, chiar prețul.

Cât de mult contează traficul

Știm cu toții cum stă treaba cu traficul din București. Nu mai detaliem pe această temă, una care este un prilej de lungi discuții. Doar am amintit de el din prisma celui care dorește să își cumpere un apartament în Capitală. Contează sau nu pentru tine? Vrei o locație mai aproape de rețeaua de transport în comun sau îți este mai avantajos să folosești mașina personală?

Apartament de lux sau standard?

În cazul în care banii nu sunt o problemă pentru tine, și vrei ceva cu adevărat de calitate, sunt câteva zone spre care te-ai putea îndrepta. Centrul Capitalei este alegerea firească, dar sunt și altele foarte bune, așa că ai putea căuta apartamente de vanzare Herastrau, Dorobanti, Cotroceni, Aviatorilor si Baneasa.

Zona de nord, preferata celor mai mulți

Specialiștii în imobiliare sunt de părere că zona de nord a Bucureștiului este una foarte bună și este ideală pentru a-ți face achiziția unui apartament, în special pentru cei care au parte de o bună putere financiară. În zonă sunt foarte multe unități școlare exclusiviste, centre comerciale la modă, parcuri de afaceri sunt câteva dintre argumentele decisive în acest sens. De asemenea, chiar și nivelul de poluare de aici este sensibil mai redus decât în partea de sud a Capitalei. Obișnuiești să călătorești des peste hotare? Atunci este perfect, pentru că de aici îți este mult mai ușor să ajungi și la aeroport.

Complexele rezidențiale, tot mai preferate

În ultima vreme, cei mai mulți dintre români optează pentru apartamentele amplasate în complexurile rezidențiale. Este și normal să fie așa, deoarece există multe avantaje, din cam toate punctele de vedere. Cu toate acestea, noi îți recomandăm să îți păstrezi mintea deschisă și să încerci și altceva, pentru că sunt destul de multe apartamente, în zone bune, care au fost transformate într-unele de lux. Sigur vei găsi ceva pe placul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *