Unde te cazezi pentru o vacanta linistita? La vila Apus de Soare din Costinesti

Si in acest an am ales sa-mi petrec vacanta la Costinesti; imi place, e distractie si consider ca cel mai important este cum te simti in vacanta si mai putin locul. Este adevarat ca statiunea  poate suporta multe imbunatatiri, dar am constatat ca s-au facut pasi in fata la capitolul curatenie. Am stat la plaja, desigur, m-am balacit, am facut un interviu pentru Redactia4fun cu DJ Yaang si Olix de la Kiss Fm si desigur am evadat din nebunia din Bucuresti.

UNDE TE CAZEZI IN COSTINESTI ?

Spre bucuria mea atunci cand ajung in Costinesti am unde sa ma cazez; la Vila Apus de soare detinuta de Adi si Flory…cele mai de gasca gazde 🙂  La Vila apus de soare, situata la 8 min de plaja aveti posibilitatea sa va relaxati in curte, avand spatiu de joaca foarte mare, sa faceti gratar sau sa va relaxati la terasa. Vila dispune de 12 camere, mobilate corespunzator, avand baie proprie.

Contact

Tel: 0765.963925

  • Adresa: Str Prunului nr 6
  • Facilitati: Acces animale de companie,Acoperire,telefonie mobila,Baie in camera,Curte / Gradina,Acces frigider,Acces la bucatarie,Parcare,TV prin cablu,Loc de joaca pentru copii

Vila Apus de Soare Costinesti

cazare costinesti
cazare costinesti

 vila Apus de Soare Costinesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *