(P)Tu cat de multe stii despre tara ta?

Ii analizez pe cei din jurul meu si sunt atat de incantati sa plece in vacante peste mari si tari, sa vada lumea si sa descopere noi obiceiuri si traditii. E o senzatie foarte frumoasa sa cunosti si alte perspective de viata, alte culturi si omeni care privesc viata cu altii ochi. Dar parca sunt mult mai incantat de acei oameni care prefera sa cunoasca si sa descopere si minunatiile pe carea tara noastra le ascunde.

Nu e nimic rau sa descoperi alte locuri noi, alte tari si alte continente, dar hai sa vizitam si tara noastra si sa vedem ce are ea de oferit. Sunt foarte multe locuri minuntate si unice in tara noastra, precum: Babele si Sfinxul, Focurile vii, Vulcanii Noroiosi, Lacul cu Vartej, Padurea Hoia – Baciu si multe, multe alte destinatii de vacanta care te vor lasa cu gura cascata.

Daca vrei sa faci un tur al tarii sau sa pleci in cate un loc diferit din aceasta tara o data la cateva luni iti pot recomanda cu mare drag agentia de turism Oltextur. Oltextur este una din cele mai bune agentii de pe piata romaneasca de la ora actuala. Au o experienta de peste 23 de ani in turism si iti pot oferi preturi bune atat pentru rezervarile din timp, dar si la vacantele last minute. Intra chiar acum pe site si verfica toate ofertele disponibile. Cu siguranta vei gasi cel putin 2 sau 3 oferte pe care sa nu le poti refuza, iar preturile sunt chiar pentru toate buzunarele.

Hai sa alegem si Romania ca destinatie de vacanta, pentru ca avem o tara frumaosa, cu peisaje si locuri uimitoare care abia asteapta sa fie descoperite. Hai sa vizitam mai intai minunatiile pe care tara noasta ni le poate oferi si mai apoi pe cele din alte tari mai instrainate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *