In ce zona din Bucuresti ai vrea sa locuiesti (P)

Exista mai multe zone in Bucuresti in care este o placere sa locuiesti. Un spatiu verde in apropiere, putin zgomot, poate si locul de munca in apropiere, un supermarket sau un centru comercial la cativa pasi distanta.

Cu toate acestea, si pretul unui apartament sau a unei case intr-o astfel de zona este pe masura. O casa ar fi o alegere mult mai buna decat un apartament, mai mult spatiu de locuit, mai multa libertate de a face ce vrem. Iar case de vanzare sunt foarte multe.

In fiecare an apar noi zone rezidentiale si noi spatii de locuit in diverse zone ale capitalei, apartamentele noi fiind alegerea multor persoane, in special cuplurile proaspat casatorite sau persoanele tinere, care vor sa isi inceapa viata impreuna.

Astfel, apartamentele noi in Bucuresti se gasesc si la preturi accesibile pentru persoanele care au un buget mai mic. Exista si programe prin care statul ii ajuta pe tineri sa isi cumpere o locuinta, facandu-le astfel mai accesibile.

Pentru cei care au deja o familie mai numeroasa, aici facand referire la copii, un apartament cu 3 camere este cel mai potrivit. Daca in familie deja au aparut noi membri, asta inseamna ca parintii deja au la dispozitie un buget stabil din care sa se ocupe de cei mici iar nevoia de un spatiu mai mare de locuit devine vizibila in timp.

Iar ofertele pentru apartemente 3 camere Berceni nu intarzie sa apara, fiind o zona foarte buna, potrivita pentru o familie cu copii mici. Nu este nici prea aproape de centru si de zonele aglomerate dar nici prea departe de reperele importante ale capitalei: institutii, centre comerciale, spatii de recreere.

O zona asemanatoare este si Mihai Bravu, care se intinde pe toata lungimea Sectorului 3 si incepe practic in continuarea zonei Berceni. Este o zona foarte traversata, fiind una dintre principalele artere ale capitalei, insa nu si aglomerata, ceea ce inseamna ca doar in orele de varf va fi mai mult zgomot.

Ca si zone de interes, nu prea sunt multe de vazut, insa putem lua un mijloc de transport in comun sau un taxi si ajungem in cateva minute acolo unde vrem. Exista multe apartamente in Mihai Bravu frumoase, spatioase, locuite anterior sau noi.

Foto: bucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *