Care sunt cele mai tari 3 faze de cand erai mic?

Atunci cand esti copil esti special, esti magnific, esti superman si toti eroii la un loc. Crezi ca poti face orice, poti spune orice si poti ajunge oriunde. In plus ai o dorinta infinita de a creste,de a nu ti se da ordine. Mie cel putin asa mi s-a intamplat. Imi doream sa cresc( nu stiam ce ma astepata :)) )
Eu aveam o mare dorinta de a cunoaste cand eram mic, imi doream sa aflu tot ce misca in casa.
Faza 1: Era o masa in familie si se discuta o problema de care era nevoie de cativa barbati ….maica-mea enumera cati barbati sunt disponibili. Eu ii numar si consat ca eu nu „ies” la numaratoare:
La care rabufnesc: Auziti dar eu ce sunt in casa asta? Barbat sau rahat? (6 ANI)
Faza 2: Eram in clasa a doua ..dadeam lucrare de control. Invatatoarea era ocupata cu dictarea subiectelor din nou si din nou pentru cei mai „lenti”. Eu le-am scris repede pe „foaie” si am deschis caietul…..cand a venit „Dna Mirela” ….si m-a prins cum copiam. De atunci n-am mai fost „virgin” ­čśÇ
Faza 3: Am descoperit graffiti-ul si am mazgalit cu creta, piatra toate gardurile, portile vecinilor…..mare scandal ce a iesit.
(mai am una cu graffiti….dar s-ar putea sa fie prea recenta si prea grava :))

…In consecinta vreau sa va lansez o „leapsa” acum catre refu …..el e primul provocat sa raspunda alaturi de ionela (atentie faze haioase..da? )

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *