Caravana reducerilor miniPRIX

Prima data am aflat de miniPrix in urma cu vreo 3 ani, atunci cand am colaborat cu ei in cadrul unui proiect media. Am facut de atunci o serie de cumparaturi si chiar am fost multumit de raportul calitate- pret. La inceputul acestui an am cumparat o gramada de produse cu ocazia reducerilor de sezon si pot sa spun ca a meritat….mai ales ca am cumparat produse si cu reduceri de 80%.

Recent am aflat despre  „Caravana reducerilor miniPRIX”

Aceasta este dedicata judetelor: Calarasi, Covasna, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Salaj, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud sau Tulcea. Tinand cont ca eu am legatura cu Ilfovul am considerat ca informatia va fi de ajutor 😀

In ce consta campania?

Ai sansa ca sa beneficiezi de super reduceri in cadrul caravanei miniprix ce va poposi in judetul tau, asta cu conditia ca judetul tau sa se claseze in top 3 pe site-ul miniprix. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe miniPRIX, sa te  autentifici sau sa-ti faci  cont daca nu ai, sa te aboneazi la newsletter si apoi sa votezi in sondajul de pe prima pagina, pana pe 20 Iunie, judetul in care locuiesti!

Promotia care va premia locuitorii judetelor clasate pe primele trei locuri in sondaj se va desfasura in perioada  23-24 iunie:
Locuitorii judetului clasat pe primul loc in sondaj vor beneficia de 30% reducere la orice comanda in perioada  23-24 iunie.
Locuitorii judetelor care vor ocupa locurile 2 si 3 vor beneficia de 20%, respectiv, 10% reducere la comenzile plasate in aceeasi perioada!

In plus, judetele clasate pe locurile 2 si 3 vor participa la Gala Caravana Reducerilor! Un motiv in plus sa-ti inviti prietenii sa voteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *