Airsoft, transferul jocurilor pe calculator in realitate

bile airsoft
bile airsoft

In urma cu ceva timp am vazut un nou firal extrem  de tare realizat de baietii de la Sector 7: afara 3d. In acest film funny pustii erau ironizati ca stau doar in casa, se joaca pe pc si uita sa se bucure de interactiunea reala cu prietenii.

Pentru a transfera realitatea virtuala in realitate “pe bune” am descoperit o noua modalitate de petrecere a timpului liber: airsoft-ul.  Ca sa va faceti o idee, pe scurt, el este un joc in care se simuleaza un conflict militar. Daca vreti, este transpunerea in realitate a jocurilor de genul „Counter-Strike„, „Delta Force”, „Battlefield” etc.

Cum am ajuns sa practic Airsoft ?

Acum ceva timp un foarte bun prieten de-al meu m-a vazut pe #facebook cu un status „plictisit” si s-a gandit sa ma scoata din stare si sa ma arunce in lupta. Dupa ce am jucat bike polo ne-am asezat strategic in jurul terenului de sport si am inceput lupta la Airsoft. Partea haioasa este ca terenul de fotbal din Dobroesti – unde se joaca bike polo –  este amplasat in camp, astfel incat ne-am ascuns si dupa o serie de mormane de pamant si nisip. A fost tare haios si atunci am spus sa renunt la dorinta de cumpara un telefon nou si am investit intr-un echipament doar al meu. Nu de alta, dar nu imi place sa folosesc lucrurile ce apartin altei persoane.

Recomandari Echipamente Airsoft

Se utilizeaza echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare. „Armele”, sunt replici ale armelor adevarate ce trag cu bile din plastic. Actiunea acestui joc se petrece de obicei in locuri special amenajate, sau in foste fabrici/uzine/unitati militare ce au devenit ruine.  In mod cert dupa ce mi-am cumparat echipamentul necesar “de lupta” mitraliera  a trebuit sa investesc si in echipamentul de protectie; geaca airsoft, bluza airsoft, pantaloni airsoft -ce sa-I faci- pasiunea costa 😛   . Ca sa va faceti o idée preturile pentru pistoale  airsoft  incep de la 110 de lei.

bile airsoft

Dupa ce te-a luat pasiunea si te-a muscat cel mai mult trebuie  sa cumperi bile..bile..bile si iar bile, nu de alta dar astea se consuma cel mai mult. Echipamentul rezista, atata timp cat ai grija de el 😉

Persoanl am gasit un magazine online care ofera produse mai mult decat ok si preturi bune pentru bile airsoft
Airsoft6 este un magazin online situat in orasul Constanta, ce comercializeaza produse de airsoft.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *