Apeleaza la Relocaribucuresti.ro pentru orice problema! (P)

Atunci cand mi-am cumparat un apartament nou in centrul Bucurestiului, aveam o multime de lucruri care trebuiau transportate cu grija de o firma de specialisti.

Majoritatea lucrurilor fiind obiecte de arta sau sculpturi pretioase, am cautat o firma de transport mobila care sa fie din Bucuresti si sa prezinte incredere.

Cautand pe internet, am descoperit firma relocaribucuresti.ro, aceasta fiind recomandata de mai mult persoane pe forum-uri si a vand 5 stele pentru serviciile lor.

Neavand alte idei pentru a apela la o alta firma de transport mobila Bucuresti am decis sa intru pe site-ul lor pentru a programa mutarea.

Am fost surprins sa vad convenienta preturilor care incep de la 180 lei pentru mobila, 300 lei pentru obiecte de birou si mutari internationale, care incep de la 1.50 lei pe kilometru. Am avut noroc, deoarece serviciul de baza pentru mutarea mobilei este de 180 lei, iar la fiecare kilometru parcurs de catre echipa de mutari se adauga un leu.

Distanta dintre vechiul apartament si cel nou este de cam 5 kilometri, deci nu au fost costuri foarte mari.

Am avut curiozitatea de a explora site-ul un pic mai mult si am aflat ca firma ofera mai multe decat transport pentru mobilier.

Relocaribucuresti.ro mai ofera si :

– Debarasare mobila

– Mobila la comanda

– Reconditionare

– Depozitare mobila

– Zugravi si electricieni

– Reconditionare tapiterie

-Instalatii sanitare si termice

Dupa ce am vazut lista de anunturi, mi-am dat seama ca voi mai avea nevoie la noul apartament si de servicii termice/sanitare, iar relocaribucuresti.ro este firma perfecta cu care sa colaborez.

A fost foarte usor sa intru in contact cu firma, deoarece site-ul ofera 2 numere de telefon, dar si o casuta speciala prin care clientii pot scrie folosind adresa de e-mail.

Odata ce am sunat, operatorul mi-a raspuns imediat si am stabilit sa imi trimita o masina in cea de-a doua dimineata.

Echipa s-a prezentat rapid in fata blocului de unde i-am preluat si s-au comportat exemplar in timpul transportului. Au fost foarte atenti, chair si la cutiile care nu erau semnalate ca fiind “fragile”. Nu m-am asteptat ca transportul sa dureze doar cateva ore, avand in vedere multitudinea de pachete si mobilier ce trebuia mutata. Totul a decurs foarte bine si a ramas sa mai apelze si alte dati, atunci cand voi avea nevoie.

Din punctul meu de vedere relocaribucuresti.ro, este o firma transport mobila foarte eficienta, care lucreaza la standarde inalte. Personalul este bine pregatit in ceea ce priveste manipularea pachetelor.

Atunci cand vrei sa te muti sau sa depozitezi vechea mobila intr-o alta locuinta, este mereu indicat sa apelezi la un serviciu profesionist care sa faca asta. Nu numai ca personalul va fi pregatit in ceea ce priveste siguranta obiectelor, insa te vei scuti de un efort foarte mare care poate sa iti puna sanatatea in pericol.

Eu am apelat la relocaribucuresti.ro si am fost mai mult decat multumit de serviciile echipei, iar preturile nu au fost deloc mari. Recomand, cu incredere, aceasta firma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *