album deezer

Cele mai ascultate albume Deezer

album deezer
album deezer

 

Zilele trecute s-a lansat noul album Grasu XXL, Drumul spre succes, am fost nerabdator sa-l ascult astfel ca am intrat pe DEEZER online. La fel cum am facut si eu asa s-au gandit si alte cateva mii de fani, astfel ca intr-un timp record albumul rapperului a ajuns Cel mai ascultat album. Analizand individual statistica celor mai ascultate piese am putut vedea ca trackurile de pe album au dominat topul.

Albume de manele online pe Deezer

Daca Grasu` a dominat topul, pe locul doi se afla X de la Ed Sheeran, pe trei era Ariana Grande, iar pe 4 s-a sitat Florin Salam. Nu am nimic impotriva, dar nici pentru 😀 Vreau sa remarc doar acest lucru si sa le spun celor care se agita sa arunce cu noroi in manele ca sunt extreem de multi romani care asculta acest gen..chiar si online.

Chiar si pe Deezer, nu de alta dar pe locul 11 in topul Deeser se afla albumul Best of Nicolae Guta. In acest context si artistii din zona dance, mainstream au inceput sa foloseasca ritmurile orientale / de manele pentru piesele de radio. Aceste piese prind foarte bine, atat la noi cat si in afara granitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *