Noaptea mintii la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov functioneaza – ca de altfel toate institutiile de acest gen – dupa regula; te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga…sau NU, asa ar fi simplu. De ce sa folosesti mana dreapta cand te poti ajuta de picior ?administratia fiscala

Ce ai de facut daca ai de platit un impozit…pe venit spre exemplu ?

Mergi frumusel si rabdator la etajul 3 si te uiti pe toate usile pana cand „iti gasesti” localitatea de domiciliu. Doamna de acolo dupa ce iti verifica situatia, se uita prin documentele tale, iti da o hartie cu ce ai de plata. Cu aceasta mergi la ghiseul de la parter…acolo o alta doamna iti baga in sistem datele si iti inregistreaza plata. Aaaa, dar am uitat sa va spun: nu la parterul cladirii respective, ci alaturi 😀

Dupa acest episod doamna printeaza un document care il trimite peste 3 colege pentru a fi achitat. Altfel spus mai trebuie sa stai la o coada.

Sa recapitulam ….1. primul pas mergi la un ghiseu, la al doila si ulterior la casierie. De ce ? De ce nu poti sa platesti la un singur ghiseu ?

Adresa Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov

Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, nr.10, sector 3. Se afla exact langa liceul Nichita Stanescu ( in dreapta acestuia, nu de alta dar in urma cu cativa ani sediul acestei inistitutii era intr-o cladire separata din stanga liceului )

Telefon:

021.340.16.00

021.340.51.82

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *