Acte preschimbare permis. Cum facem sa nu mai stam la coada ?

Update

am primit raspuns la sesizare. Multe cuvinte, nici-un rezultat. S-a rezolvat, nu se poate. Incercati la sf Petru šŸ˜€

Acte preschimbare permisActe preschimbare permis

Multa lume se intreaba care sunt actele necesare pentru preschimbarea permisului. De-a lungul timpului legislatia a suferit o serie de modificari, iar cum conducatorii auto sunt obligati sa isi schimbe permisul atunci cand acesta a expirat ( la 10 ani de la emitere ) sau cand a fost pierdut / furat, acestia nu mai sunt „la curent” cu ce acte sunt necesare pentru preschimbarea permisului. La fel am patit si eu. A trebuit sa il schimb si am fost obligat sa ma documentez ce am de facut. Spre exemplu: m-am oprit sa platesc taxa la CEC si mi-au recomandat sa o platesc la trezorerie šŸ˜€

Acte preschimbare permis 2017

  • Permisul vechi
  • Carte de identitate ( buletin ) + copie acesteia
  • Certificatul medical ce atesta ca indeplinesti conditiile necesare pentru a conduce un autoturism. Este recomandat sa faceti o copie si dupa acesta.
  • Taxa in valoare de 68 de lei. Exista un ghiseu si in cadrul DRPCIV, insa este mereu coada. Va sfatuiesc sa o platiti la trezoreria de care apartineti.

Cum sa nu mai stam la coada pentru preschimbarea permisuluiĀ  ?

Majoritatea oamenilor au astazi smartphone, insa cred ca prea putini il folosesc pentru aspecte utile ale vietii lor / practice. Multi stau pe fb, messenger, whats up si ..atat. O solutia ar fi sa folosim tehnologia pentru a ne usura viata, a sta la coada mai putin si a avea mai mult timp pentru noi.

Programare online preschimbare permis Bucuresti

Cel mai simplu si comod pentru dvs este sa va programati online pentru preschimbarea permisului de conducere.

Puteti face programarea online pentru Bucuresti accesand site-ul:

http://www.drpciv.ro/rezervareb/preschimbare.php

In acest fel nu veti mai pierde cateva ore la coada. Credeti-ma, nu este deloc ok sa astepti in sediul DRCPIV.

Programare online preschimbare permis Ilfov

Daca sunteti din Ilfov si doriti sa faceti o progrmare online pentru preschimbarea permisului de conducere, trebuie sa accesati site-ul:

http://www.prefecturailfov.ro/Rezervari/examinare.php

Trezoreria Ilfov la DRPCIV – Ciudatenia lumii

Doamnele de la ghiseul trezoreriei ILFOV din cadrul DRPCIV sunt extrem de simpatice si placute. Din pacate, la orele de varf se face coada. De ce ? probabil pentru ca o persoana iti pregateste documentul si una iti ia banii. Cred ca ar merge lucrurile mult mai repede daca fiecare persoana ar duce procesul pana la capat si ti-ar emite documentul si ti-ar incasa. S-ar castiga muult timp astfel si cetatenii de la coda nu ar mai spune: Asta e Romania.

Am facut o sesisare la trezoreria ilfov, sper sa se rezolve ceva. De multe ori ne plangem si atat. Eu am facut azi o sugestie pe cale oficiala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *