Ce se poarta in toamna 2009?


E o buna intrebare. Sunt sigur ca raspunsul la aceasta le intereseaza indeosebi pe doamne si domnisoare, mai mult decat pe domni.
Moda revine, se spune. Moda se reinventeaza. Ne place sau nu, urmarim ce mai apare nou si incercam sa adaptam stilului nostru vestimentar.
Pentru aceasta toamna design-erii s-au inspirat din moda anilor `30, cum este cazul Dolce&Gabana. Alti creatori de moda au mers mai departe si au tras cu ochiul in tendintele vestimentare ale anilor `80.

Creatorii au adus in prim plan sacourile cu umerii lati, pantalonii de lycra, fusta mini si hainele elegante, dar scurte si bine definite pe corp.
Principalul trend al sezonului viitor este denimul. Se poarta toate modelele de blugi, dar si jachetele. Yves Saint Laurent a folosit pielea si a creat haine cu multe fermoare, pulovere de bumbac si pantaloni comozi. Se poarta hainele din matase, taioare si lenjerie intima sexy. Dior s-a adresat in mod special femeilor care au o cariera si sunt nevoite sa participe la pranzuri de afaceri.
Tendintele urmatorului sezon au doua variabile: un stil frivol cu haine de cocktail si un stil elegant si cuminte.
sursa:http://www.ziare.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *