Bucuria de a darui…jucarii

Atunci cand suntem mici ne dorim sa crestem, ne dorim sa fim mari si sa facem doar ce ne place, sa fim adulti 😀 Cu siguranta dupa ce ajungem la maturitate pierdem „avantajele” copilariei…dar cel mai grav este ca pierdem „fericirea pe care o traiam atunci cand primim cadouri 🙂 Atunci cand esti „mare” te gandesti – uneori- la valoarea materiala a cadoului, in schimb cand esti copil acest „amanunt” nu conteaza.

Cand daruiesti o jucarie unui copil asa cum sunt cele de pe buzurel.ro  traiesti o bucurie  incredibila si in acelasi timp iti amintesti de cum te bucurai si tu la varsta lui.titanic joc

Personal imi amintesc ca  m-am bucurat enorm atunci cand am primit o „ferma de animle” …din plastic. Un joc banal poate pentru copiii de astazi, dar magnific pentru mine. Apropo de cadouri ..cei de la site-ul de jucarii amintit mai sus va ofera si ceva premii daca doriti sa va abonati la newsletterul de pe site, nu de alta dar daca aveti copii mici in familie cu siguranta va doriti sa ramaneti la curent cu tendintele in domeniu :))

 Jucarii 3d.: Am dat o „tura” pe site-ul de jucarii si am gasit jocuri de familie educatie  pentru copii. Mai mult decat atat, acestea sunt si 3d :)) vremurile se schimba, pe vremea mea nu se gasea asa ceva . Mi se pare mai mult decat util sa facem un echilibru intre jucariile clasice; papusi, masinute, etc si astfel de jocuri.

Kit Titanic 1:700

Contine:
– stand nava;
– kit constructie nava din plastic si parti metal.

Articole scolare: Tinand cont ca incepe scoala pe site gasiti si astfel de produse extrem de utile la mijlocul lunii septembrie. Si cum copiii sunt extrem de pretentiosi in ziua de astazi e bine sa va inspirati si sa le  cumparati produse care sa ii motiveze sa mearga la scoala, nu de alta dar uneori este o problema acest lucru 🙂

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *